IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA IGNASI IGLESIAS COMPLEIX 75 ANYS AMB L’ORGANITZACIÓ D’UN CONCURS LITERARI.

L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS COMPLEIX 75 ANYS AMB L’ORGANITZACIÓ D’UN CONCURS LITERARI.

L’Escola Ignasi Iglesias celebra els seus 75 anys d’història amb un Concurs Literari on poden participar alumnes, mestres, ex-alumnes i famílies. Es tracta d’elaborar un text en prosa, en llengua catalana, inèdit i original. La temàtica és “La nostra escola” i es poden explicar vivències, anècdotes, història d’aquests 75 anys de l’escola.

El treball ha de tenir una extensió no superior a 5 fulls escrits a una cara, a ordinador o bé a mà amb lletra entenedora i s’haurà de signar amb pseudònim.

Les categories de participació en el cas de mestres, ex-alumnes i famílies es divideix en 3 grups: grup A (de 12 a 16 anys), grup B (de 16 a 20 anys) i grup C (a partir de 20 anys). Els mestres, ex-alumnes i famílies que vulguin participar ho poden fer lliurant el seu treball abans del dia 29 d’abril a la consergeria de l’Escola Ignasi Iglesias. Ens dona més detalls sobre el concurs literari, la membre de la comissió de festes del centre, Blanca Forts.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/blanca-forts.mp3|titles=blanca forts]

Les bases d’aquest concurs es poden consultar a la web de l’Escola Ignasi Iglesias: www.xtec.es/escolaignasiiglesias o al facebook: Aniversari Escola Ignasi Iglesias. El lliurament de premis del es farà el dia 10 de maig coincidint amb els actes de celebració del 75è aniversari.