IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST DIVENDRES UN ESPECTACLE D’IMPROVISACIÓ I DIUMENGE L’ACTUACIÓ...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST DIVENDRES UN ESPECTACLE D’IMPROVISACIÓ I DIUMENGE L’ACTUACIÓ D’UN COR DE CAMBRA NORD-AMERICÀ.

El Teatre Clavé ofereix aquest cap de setmana propostes del cicle Ainda i del cicle lletra i música del segle XX. Divendres, 18 de març la companyia Planeta Impro, presenta l’espectacle Zzapping, el concurso. Es tracta d’un espectacle on es creen les situacions més divertides i on el guió l’escriu el mateix espectador. Escoltem el director del teatre clavé, Josep Navarro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/navarro-zaping.mp3|titles=navarro zaping]

El cicle Ainda està dirigit, principalment, a un públic jove. Un cop finalitzat l’espectacle, s’obrirà un espai de trobada en el mateix teatre, com a tast artístic. Josep Navarro recorda que el cicle ainda es divideix en tres parts.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/navarro-ainda.mp3|titles=navarro ainda]

El preu per veure Zzapping serà de 2 euros pels usuaris del carnet ainda i per el públic general 12 euros. L’obra començarà a les 10 del vespre.

D’altra banda, diumenge 20 de març, el cicle lletra i música del segle XX presenta l’actuació del cor de cambra mixt Potomac School Madrigal Singers. Aquest 2011 visiten Catalunya per primera vegada, en una gira que els portarà a Barcelona, Girona, Montserrat i Tordera. El seu repertori comprèn cançons a capel·la que van des del renaixament fins a la música d’avui. En concret, les 15 peces corals que interpretaran inclouen des de música sacra fins a pop més actual. Josep Navarro assegura que la proposta serà interessant.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/navarro-potomac.mp3|titles=navarro potomac]

El preu del concert serà de 8 euros. Les entrades anticipades per les dues propostes del cap de setmana es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES