IniciNoticiesEducacióEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL PROMOU UN TALLER PER MILLORAR LA FUNCIÓ EDUCATIVA...

EL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL PROMOU UN TALLER PER MILLORAR LA FUNCIÓ EDUCATIVA DE PARES I MARES.

El Consell Escolar Municipal organitza per el proper 30 de Març un taller divulgatiu per a pares i mares d’adolescents i preadolescents. El taller porta per títol “Com eduquem la llibertat” i a partir d’una representació teatral es tractaran qüestions sobre el tractament de la llibertat en l’educació, sobre el desenvolupament de l’autonomia, les relacions familiars i afectives, els valors, les normes, entre d’altres aspectes d’interès.

El taller serà a càrrec de Juanjo Camarena, mestre, educador en expressió dramàtica i amb àmplia experiència educativa en el treball amb joves i famílies. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro ens dona més detalls sobre el taller.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/taller-pares-1.mp3|titles=taller pares 1]

Amb aquesta activitat la regidoria d’Ensenyament i el Consell Escolar Municipal volen crear espais on es pugui informar, formar i educar les famílies per millorar la seva funció educativa. El taller, que rep el suport de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, té les places limitades i s’atendran per rigorós ordre d’inscripció, tal i com explica, Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/taller-pares-2.mp3|titles=taller pares 2]

Totes les persones interessades en participar-hi poden apuntar-se a través del formulari que trobareu a la pàgina www.tordera.cat. L’activitat es farà el proper dimecres, 30 de Març, a la biblioteca a partir de la 6 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES