IniciNoticiesPolíticaLA GENERALITAT RECOLZA LA DEMANDA PERQUÈ L’AUTOPISTA SIGUI GRATUÏTA A LA SELVA...

LA GENERALITAT RECOLZA LA DEMANDA PERQUÈ L’AUTOPISTA SIGUI GRATUÏTA A LA SELVA MENTRE LA N-II CONTINUÏ EMPANTANEGADA.

El delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, ha recolzat la demanda dels alcaldes perquè el peatge de l’AP-7 al seu pas per la Selva sigui gratuït -o bé incorpori una rebaixa- mentre la nacional continuï empantanegada. Casadesús ha dit que, ara com ara, el més ‘evident, lògic i normal’ és que es portés a terme aquesta mesura, tenint en compte “el greuge històric” que suposa la carretera per al territori.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/gratuitat-ap7-1.mp3|titles=gratuitat ap7 1]

El delegat ha criticat l’Estat perquè “en època de vaques grasses” no va executar el desdoblament de la futura A-2 entre Caldes de Malavella i Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/gratuitat-ap7-2.mp3|titles=gratuitat ap7 2]

D’altra banda, els alcaldes de la Selva han fet una crida a la ciutadania perquè la concentració de protesta d’aquest dissabte sigui massiva. El president del Consell Comarcal de la Selva, Jordi Gironès, diu que el desdoblament de la N-II és prioritari.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/gratuitat-ap7-3.mp3|titles=gratuitat ap7 3]

Aquesta setmana, el congrés del diputats ha instat a Foment a licitar immediatament les obres de l’N-II entre caldes i Tordera. Els grups van aprovar la proposta per unanimitat, i es va recordar que les obres són, a més, necessàries per l’alt índex de sinistralitat que es registra en aquesta carretera.