IniciNoticiesCulturaCONTINUA OBERT EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL CONCURS LITERARIS “PREMIS...

CONTINUA OBERT EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL CONCURS LITERARIS “PREMIS SANT JORDI”

Continuen obertes les bases de participació del Concurs Literari de Sant Jordi. Els treballs es podran presentar fins al 14 de març a l’Ajuntament de Tordera.

Com cada any el concurs estableix tres categories amb dos grups cadascuna. La categoria infantil “Premi Barón de Carlos” està format pels grups A (de 6 a 8 anys) i B (de 9 a 11 anys). La categoria juvenil està formada pels grups C (de 12 a 14 anys) i el D (de 15 a 18 anys), mentre que la categoria Adults està formada pels grups E (de 19 a 25 anys) i F (a partir de 26 anys). Totes les categories podran presentar treballs en les modalitat de prosa i poesia, mentre que el grup D podrà presentar també la modalitat de treball de recerca sobre qualsevol matèria.

La novetat d’aquesta edició es troba en el grup E, al qual també es podrà presentar la modalitat de recerca, a través de la presentació d’un treball d’investigació o estudi sobre qualsevol matèria que tingui Tordera com a eix central del treball. D’aquesta manera, la Regidoria de Cultura vol donar rellevància i reconeixement als treballs que molts estudiants presenten com a projectes finals d’estudis i que en moltes ocasions estan relacionats amb Tordera. Escoltem el regidor Josep Llorens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/concurs-st-jordi-1.mp3|titles=concurs st jordi 1]

Per altra banda, també s’han publicat les bases per a la concessió de la beca de recerca Salvador Vendrell, valorada en 3000 i que s’atorgarà al millor treball inèdit de recerca dins l’àmbit de la població de Tordera. El regidor de cultura, Josep Llorens confia amb una bona participació de treballs en el concurs d’ enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/concurs-st-jordi-2.mp3|titles=concurs st jordi 2]

Com cada any, els treballs hauran d’anar signats amb pseudònim o lema. El veredicte del jurat es farà públic durant la setmana d’actes de Sant Jordi i hi haurà premis per als dos guanyadors de cada grup de les modalitats de prosa i poesia i un guanyador per a les modalitats de recerca (grups D i E). Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina web www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES