IniciNoticiesSocietatEL VEÍ DE TORDERA SENSE FEINA AUTOR DE 5 ROBATORIS A BETZINERES...

EL VEÍ DE TORDERA SENSE FEINA AUTOR DE 5 ROBATORIS A BETZINERES DE LA SELVA QUEDA EN LLIBERTAT DESPRÉS DE PAGAR UNA FIANÇA DE 6000 EUROS.

El jutjat d’instrucció número 2 de Santa Coloma de Farners ha decretat la llibertat sota pagament d’una fiança de sis mil euros per a l’aturat que va confessar haver assaltat cinc gasolineres a la Selva “per necessitat”. Com a mesures cautelars, el jutge ha ordenat la retenció del passaport de l’imputat, un veí de Tordera de 36 anys, així com la seva compareixença setmanal al jutjat.

La defensa, exercida pel lletrat Daniel Muntada, destaca el suport econòmic i moral de la família de l’imputat. La família de l’home ha aportat diners per sufragar el que havia robat en els assalts, i documentació que acredita la bona conducta que havia tingut l’imputat i la penúria econòmica que passava darrerament. També hi ha ajudat el fet que l’acusat no té antecedents policials ni penals.

Aquests aspectes, i la convicció que no hi ha risc de fugida, han contribuït a fer que el jutge no fos excessivament restrictiu amb les mesures que ha dictat, a l’espera del judici.

L’imputat va ingressar a la presó el 3 de febrer passat, després d’haver confessat que havia assaltat en cinc ocasions gasolineres de Sant Feliu de Buixalleu, Vilobí d’Onyar i Santa Coloma de Farners.