IniciNoticiesRegidoriesAVUI S’OBRE AL PÚBLIC LA NOVA OFICINA D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ.

AVUI S’OBRE AL PÚBLIC LA NOVA OFICINA D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ.

Aquest dimarts entra en funcioment l’Oficina al Ciutadà de Tordera, situada a la planta baixa de l’Ajuntament. Des d’aquesta nova àrea d’atenció s’atendran tots els tràmits relacionats amb l’Administració, des de la presentació d’instàncies i documents, passant per les sol·licituts d’ajudes, beques i inscripcions vàries fins a la presentació de llicències i permisos per a qualsevol assumpte que requereixi autorització o informació oficial.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que intenció de l’Ajuntament amb la posada en funcionament d’aquest nou servei és facilitar i agilitzar els tràmits que relacionen el ciutadà amb l’administració de manera que en un mateix espai l’usuari pugui gestionar-los i solucionar-los més àgilment. Escoltem-lo.

L’horari d’atenció al públic de la nova Oficina serà de dilluns a divendres de 9 del mati a 2 del migdia i de dilluns a dijous de 5 a 7 de la tarda. Les obres de la nova oficina d’atenció al ciutadà, i el programa informàtic per crear la oficina en xarxa, tenen un pressupost de 185.000 euros, inclosos dins el Fons estatal d’inversió local 2010. A conseqüència del trasllat a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, alguns serveis es poden veure afectats. L’Ajuntament de Tordera demana disculpes per les molèsties que aquest trasllat pugui ocasionar.

ÚLTIMES NOTÍCIES