IniciNoticiesEsportsEL TORDERENC MARC TORRA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA COPA D’HOQUEI SOBRE...

EL TORDERENC MARC TORRA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA COPA D’HOQUEI SOBRE PATINS AMB EL F.C BARCELONA.

El Barça d’hoquei sobre patins es va proclamar diumenge campió de la Copa del Rei d’hoquei patins que aquesta setmana es va disputar a Blanes, després de vèncer a la final al Tecnol Reus Deportiu per 4-2. A les files blaugrana, juga des d’aquesta temporada, el torderenc Marc Torra, un dels artífexs de la victòria culé. En declaracions a Ràdio Tordera, Marc Torra es mostrava molt content per aquest títol.

Els blaugrana, que no aixecaven el títol des de l’any 2007, sumen 17 trofeus d’aquesta competició i van tornar a vèncer el rival que van derrotar a la darrera final que van disputar. El Barça sempre va estar per davant al marcador, mentre que els reusencs van intentar no allunyar-se del marcador empatant en dues ocasions l’electrònic. Finalment, però, els gols de Marc Torra i David Páez van ser definitius perquè els blaugrana fossin proclamats campions. Marc Torra valora positivament la seva primera temporada com a blaugrana.

Blanes, ha aprofitat la celebració de la copa del rei, hoquei sobre patins, per estrenar oficialment la nova ciutat esportiva. Desprès de l’èxit organitzatiu, Blanes vol tornar a ser protagonista i farà tot el possible per acollir l’esdeveniment més important de l’hoquei europeu, la final a 8 de la Lliga Europea que es disputarà el mes de maig.