IniciNoticiesTecnologia L'EMPRESA FECSA-ENDESA MILLORA EL SEU SERVEI A TORDERA I PALAFOLLS AMB L'INSTAL·LACIÓ...

L’EMPRESA FECSA-ENDESA MILLORA EL SEU SERVEI A TORDERA I PALAFOLLS AMB L’INSTAL·LACIÓ DE DUES NOVES LINIES SUBTERRÀNIES DE MITJANA TENSIÓ.

Fecsa-Endesa ha posat recentment en servei dues noves línies subterrànies de mitjana tensió a la comarca del Maresme que, segons la mateixa companyia, suposarà una millora en el servei elèctric de forma directa als municipis de Tordera i Palafolls, i de forma secundària als de Malgrat de Mar i Santa Susanna. Els treballs han suposat una inversió de gairebé 150.000 euros.
Les noves línies elèctriques, de 25 kV, són subterrànies i de doble circuit, i estan ubicades al terme municipal de Tordera. Amb una longitud de 1.350 metres, discorren des de la subestació d’aquest municipi fins a la zona de la fàbrica Fibracolor del Polígon Industrial. A més, Fecsa-Endesa ha aprofitat aquesta actuació per ampliar i millorar tecnològicament un centre de transformació, dotat amb cel·les d’hexaflorur de sofre, que permetrà redistribuir les càrregues elèctriques. Amb la posada en servei d’aquestes dues noves línies, la companyia elèctrica ha informat que s’aconsegueix reduir el número de clients connectats a la xarxa actual i, per tant, també la seva càrrega.

Així, a l’estar la xarxa més esponjada, s’incrementa la qualitat del servei als veïns d’aquestes quatre poblacions de l’Alt Maresme. Finalment Fecsa-Endesa considera que els treballs suposaran també una millora en la fiabilitat del servei, ja que en cas d’incidència en el subministrament elèctric, a l’haver-hi més instal·lacions, permet passar amb més facilitat i rapidesa els clients d’una línia a una altra i poder-los alimentar per vies alternatives.

ÚLTIMES NOTÍCIES