IniciNoticiesEntitats ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA DE TORDERA PRESENTA DIVENDRES LA SEVA CANDIDATURA PER...

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA DE TORDERA PRESENTA DIVENDRES LA SEVA CANDIDATURA PER LES PROPERES MUNICIPALS AMB LA PRESÈNCIA DEL DIPUTAT, JOAN PUIGCERCÓS.

L’Auditori del Teatre Clavé de Tordera serà l’escenari aquest proper divendres de la presentació de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya per a les properes eleccions municipals a Tordera. L’acte comptarà amb la presència del Diputat al Congrés Joan Puigcercós.
Uns mesos després de l’elecció d?en Bernat Costas com a Cap de Llista de la candidatura d’ERC a les properes eleccions municipals a Tordera, aquest divendres la Secció Local d’ERC presentarà la llista electoral i el programa en un acte al Teatre Clavé. El secretari d’organització del partit a Tordera, Josep Garcia, ha parlat sobre l’acte i destaca la necessitat que ERC tornés a tenir una presència important a Tordera.

L’acte començarà a 2/4 de 9 del vespre a l’Auditori del Teatre Clavé, servirà per exposar les principals línies programàtiques que defensa ERC – Tordera en aquestes eleccions. Hi prendran part, a banda del Cap de Llista, Bernat Costas, l’Alcalde d’Arenys de Mar, Joaquim Ponsarnau, i del Diputat al Congrés, Joan Puigcercós.

ÚLTIMES NOTÍCIES