IniciNoticiesEntitatsELS PARTITS POLÍTICS DE TORDERA, REALITZEN LA MAJORIA DELS ACTES DE CAMPANYA...

ELS PARTITS POLÍTICS DE TORDERA, REALITZEN LA MAJORIA DELS ACTES DE CAMPANYA ELECTORAL AMB L’OBJECTIU D’EXPOSAR ALS DIVERSOS VEÏNATS LES SEVES PROPOSTES DE FUTUR PELS PROPERS 4 ANYS. EL PARTIT POPULAR ES L’ÚNICA FORÇA QUE NO A REALITZAT ACTE DE CAMPANYA AQUEST CAP DE SETMANA.

Aquest passat cap de setmana s’han fet la majoria d’actes de la campanya electoral de Tordera. Les activitats van començar divendres, on el moviment alternatiu de Tordera, va presentar les seves propostes de treballs als veïnats de Fibracolor , Sant Pere i van fer una trobada amb el joves, al Bar Terrassa. Convergència i Unió, també va aprofitar divendres per parlar amb el joves en un acte al pub Lucky Town, on el candidat de CiU i actual alcalde , Joan Carles Garcia, va aprofitar per parlar amb els joves. El dissabte, ERC, va realitzar el seu únic acte en aquest cap de setmana. La trobada va consistir en un cafe-col·loqui, davant una vintena de persones on es va presentar les principals iniciatives al centre del poble. El candidat ERC, Bernat Costas, aposta per un centre poble peatonal, millorar el parking del centre vila, la construcció escola bressol, i un canvi de funcionament del Teatre Clavé. Bernat Costas, valora positivament la participació dels ciutadans en les seves trobades.

El moviment alternatiu de Tordera, també va presentar dissabte el seu programa electoral als veïns del Nucli de Tordera. El grup de joves, van exposar als ciutadans del centre vila les seves propostes de treball. El candidat del MAT, Josep Alsina, va destacar la l’importància de parlar amb el veïns sobre el temes que més els afecten.

Dissabte, el PSC va presentar les seves propostes al bar de Fibracolor, seguidament es van desplaçar a Sant Pere per exposar els projectes per aquest veïnat. Finalment, El PSC és va reunir a la tarda amb els veïns de Mas Mora, on se’ls va prometre un total recolzament si el grup socialista entra a l’ajuntament. La candidata socialista, Conxita Rodriguez, va defensar a fibracolor la millora dels accessos a Inditex, la seguretat ciutadana a Sant Pere i la millora de les urbanitzacions.

Finalment, CiU va aprofitar el dissabte per visitar els veïnat de Sant Andreu, la zona del Gran Prix i Sant Pere on van explicar a tots els assistents les seves propostes pels propers 4 anys. El candidat de CiU, Joan Carles Garcia, va defensar el creixement sostenible del poble, amb l’intenció que els equipaments de Tordera estiguin repartits per tot el terme municipal.

Els Actes van finalitzar ahir diumenge, on el moviment alternatiu de Tordera, va parlar amb el veïns de Hortsavinyà i va organitzar una xeringada i jocs de cucanya, a la pista de l’amistat. El candidat del Mat, Josep Alsina, valorava molt positivament els actes realitzats al llarg del cap de setmana i sobretot a destacat la resposta dels torderencs

El PSC, va organitzar diumenge un miting al local social de Sant Andreu, on la seva candidata, Conxita Rodriguez, va exposar les propostes pels propers anys. L’acte que va comptar amb una gran assistència es va plantejar per part del veïns la preocupació de la qualitat de l’aigua i el seu preu i que CiU no ha fet res a Sant Andreu els darrers 8 anys. La candidata del PSC, Conxita Rodriguez, feia referència a la poca implicació de CiU en aquest veïnat.

Per la seva Banda, CiU va finalitzar l’intens cap de setmana polític amb una botifarrada a la plaça de l’església. El candidat i actual alcalde, Joan Carles Garcia, va aprofitar per demanar el vot dels assistents, per tal de consolidar la tasca engegada per el partit nacionalista els darrers anys. L’acte, va aplegar centenars de torderencs que també van disfrutar de ball.
Garcia, ens valorava molt satisfactòriament l’activitat.

Els partits polítics només tenen 5 dies per aconseguir els vots dels ciutadans. El moviment alternatiu de Tordera, organitza demà a les 8 del vespre una trobada amb els veïns de Sant Andreu al local social i a les 10 a Sant Daniel, al restaurant Ca la Maria. El dimecres, a les 9 del vespre faran una assamblea ciutadana al local Emili Vendrell i finalment divendres, l’acte de fi de campanya a la pista de L’amistat. ERC finalitzarà els actes de campanya, dimecres a les 8 del vespre al local social de Sant Andreu. CiU i PSC, conclouran els actes de Campanya electoral amb un fi de festa a la plaça de la sardana i al Teatre clavé, respectivament.

ÚLTIMES NOTÍCIES