IniciNoticiesEducació EL SOCIÒLEG SALVADOR CARDÚS PRESIDIRÀ AVUI L'ACTE DE CLOENDA DEL CICLE DE...

EL SOCIÒLEG SALVADOR CARDÚS PRESIDIRÀ AVUI L’ACTE DE CLOENDA DEL CICLE DE CONFERÈNCIES AMB ELS PARES AMB UNA XERRADA – COL·LOQUI SOBRE L’EDUCACIÓ A TRAVÉS DELS HORARIS DE CADA DIA.

L’auditori del Teatre Clavé acull avui la darrera conferència amb els pares d’aquest curs 2002 – 2003. A l’acte hi assistirà el sociòleg Salvador Cardús, que parlarà de la dificultat dels pares a l’hora de compaginar el treball amb l’educació dels fills.
Ens ho explica la regidora de cultura, Mª Àngels Cayró.

Durant la xerrada es presentarà el treball “Què senten els pares”, on es recullen les experiències de les trobades del curs 2001 – 2002, en les que reflexionaven sobre “intel·ligència emocional”.
Les trobades de pares es van iniciar el curs 1997 – 1998, amb un propòsit experimental per als pares d’educació infantil. Posteriorment es va ampliar a educació primària i secundària. El curs 99 – 00 es va introduir una cloenda on des de llavors participen persones de renom dins l’ensenyament, com són el filòsof Terricabras, Marta Mata i Miquel Segura. El cicle de conferències Trobades de Pares d’aquest curs va iniciar-se el passat mes d’octubre, i s’ha adreçat als pares dels alumnes d’educació infantil, primària i secundària de les escoles de Tordera.
L’acte de cloenda començarà a les 8 del vespre, a l’Auditori del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES