IniciNoticiesEducacióLA FUNDACIÓ JAUME I ATORGA A L’ESCOLA BRIANXA DE TORDERA EL PREMI...

LA FUNDACIÓ JAUME I ATORGA A L’ESCOLA BRIANXA DE TORDERA EL PREMI BALDIRI REIXAC PER UN TREBALL “DE SETEMBRE A JUNY: HISTÒRIA DEL NOSTRE HORT”.

La Fundació Jaume I ha concedit el premi Baldiri Reixac d’aquest any a l’escola Brianxa, pel treball: “De setembre a juny: història del nostre hort”.
El treball el van realitzar els actuals alumnes de cinquè de primària durant el curs 2001/2002 i ha estat coordinat pels professors Josep Pugvehí i Maribel Marín.
El treball tracta la història de l’hort de l’escola, així com els productes que s’hi sembren, el temps de producció, la collita, etc. La professora, Maribel Marin, es mostra satisfeta pel premi i explica com es va fer el treball.

Aquesta és la quarta vegada que l’escola Brianxa rep el premi Baldiri Reixac. El premi, que aquest any arriba a la seva vint-i-cinquena edició, correspon a un val de 600 euros per la compra de llibres en català.
El proper 15 de juny els representants de l’escola assistiran a l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc al Casal de l’Espluga de Francolí.

ÚLTIMES NOTÍCIES