IniciNoticiesEntitatsLA REGIDORIA DE JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA HA OBERT AVUI EL...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA HA OBERT AVUI EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ DEL CASAL D’ESTIU 2003 PER ALS NENS DE 3 A 12 ANYS.

Els nens d’entre 3 i 12 anys que vulguin inscriure’s al Casal d’estiu per aquesta temporada poden fer-ho ja a partir d’avui.
Aquest any el Casal romandrà obert des de l’1 de juliol al 8 d’agost, al parvulari de l’escola Ignasi Iglesias. Durant el matí, el Casal oferirà els seus serveis des de les 9 fins la 1 del migdia; i a la tarda, de les 4 a les 8.
Els preus del casal dependran del tipus de jornada que s’esculli. Així, durant el mes de juliol, el nen que s’hi estigui mitja jornada, ja sigui matí o tarda, haurà de pagar 66 euros; 60 euros per nen si s’inscriuen 2 germans, i 54 euros per nen si són 3. També al juliol, la jornada completa costarà 105 euros per nen, 93 per nen si són 2 germans, i 81 euros per nen si són 3.
Pel que fa al mes d’agost, el nen que vulgui estar-se al casal només mitja jornada haurà de pagar 17 euros. Si són 2 germans, 15’5 euros per nen, i si són 3, 14 euros per nen. I finalment, els que s’inscriguin per la jornada completa, hauran de pagar 27 euros si és un sol nen, 24 euros per nen si són 2 germans, i 21 euros per nen si són 3 germans.

El nombre de places d’aquesta temporada s’ha vist reduït a comparació de la temporada passada. Ens explica els motius i ens afegeix més dades, la regidora de joventut en funcions, Anna Palomé.

El període d’inscripció queda obert des d’avui fins al 12 de juny, d’11 a 1 tots els dies, excepte els dimarts i dijous, que serà des de les 4 fins les 6 de la tarda. Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada fins a completar-se els grups. La plaça serà definitiva quan es presentin tots els documents sol·licitats, l’autorització paterna i quan es pagui la quota.

ÚLTIMES NOTÍCIES