IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE ORGANITZA FINS DIUMENGE DIVERSES ACTIVITATS AMB...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE ORGANITZA FINS DIUMENGE DIVERSES ACTIVITATS AMB MOTIU DE LES FESTES DEL VEÏNAT.

L’associació de veïns de Sant Pere organitza fins diumenge les activitats amb motiu de les festes patronals.
Els actes es van iniciar ahir amb el concurs de pintura, la sardinada i cantada d’havaneres. Per aquesta nit s’ha previst el sopar popular a partir de les 10 a la pista de sant Pere, i d’altra banda un ball amb música en viu amb el duet de la Costa Brava.
Demà dissabte s’organitzarà a les 12 del migdia una xeringada a l’esplanada de davant del local. A dos quarts de 5 tindrà lloc una festa infantil amb inflables a la pista nova, a les 11 de la nit correfoc a càrrec de la colla de diables Pere Botero, i finalment ball amb l’orquestra EMPORIUM de Girona.
Per diumenge, l’últim dia de les festes de Sant Pere, s’ha previst d’una audició de sardanes a les 12 del migdia a l’esplanada de la capella; seguidament, a la 1, es farà missa . A les 7 del vespre concert de Festa Major a càrrec de l’orquestra EMPORIUM de GIRONA. A la mitja part, s’homenatjarà a la persona de més edat del veïnat, i a continuació es farà el lliurament dels premis del concurs de pintura. I finalment, a les 10 de la nit, tindrà lloc el ball de fi de festa i es proclamarà la nova pubilla de Sant Pere, que passarà a ser candidata a pubilla de Tordera 2003.
Les festes de sant Pere d’enguany coincideixen amb el 25 è aniversari de la formació de l’Associació de Veïns de Sant Pere. La seva presidenta, Rosa Maria Salarichs, explica el motiu de la seva constitució.

Les festes patronals del veïnat de Sant Pere, estan organitzades per la mateixa associació de veïns i les activitats s’allargaran fins diumenge.

ÚLTIMES NOTÍCIES