IniciNoticiesCulturaEL VEÏNAT DE FIBRACOLOR COMENÇA AVUI LA SEVA FESTA MAJOR AMB ACTIVITATS...

EL VEÏNAT DE FIBRACOLOR COMENÇA AVUI LA SEVA FESTA MAJOR AMB ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS.

L’Associació de Veïns de Fibracolor comença avui la festa del veïnat amb el sopar popular a la pista i ball amb el músic Pep Xena. En cas de pluja el sopar es celebraria al menjador del local “l’Hospederia”.
Els actes seguiran demà dissabte, amb el torneig de dòmino per parelles al bar de Fibracolor. A les 10 de la nit es farà el ball de nit amb la Blanes Orquestra.
Les activitats continuaran diumenge, al matí amb les partides finals del campionat de dòmino i el primer campionat de petanca, a les pistes situades al carrer Verge de la Mercè.
A les 7 h es farà la festa infantil amb xocolatada i per a les 8 h s’ha organitzat un espectacle de dansa i ball amb l’esbart dansaire Joaquim Ruyra i el ballet de Trini Sánchez.
La festa del veïnat de Fibracolor acabarà amb ball amb el músic Pep Xena, a partir de dos quarts de 10 i el lliurament de premis del concurs de petanca.
El membre de l’associació de veïns, Julio Merino, espera que els temps acompanyi i que la festa sigui participativa.

L’associació de veïns de Fibracolor, ha confirmat que finalment no es celebrarà l’acte de la pubilla del veïnat, ja que no s’han trobat candidates. La regidora de Festes, en funcions, Maria Angels Cayró, ha explicat que per aquest motiu, la comissió de festes ha decidit que enguany només hi hagi 5 candidates a pubilla i tres candidats hereu de Tordera.

La majoria d’activitats que s’organitzen enguany a la festa major de Fibracolor es celebraran a la pista del veïnat.

ÚLTIMES NOTÍCIES