IniciNoticiesEducacióELS ESTUDIANTS QUE VAN APROVAR LA SELECTIVITAT CONEIXERAN AVUI LA PLAÇA UNIVERSITARIA...

ELS ESTUDIANTS QUE VAN APROVAR LA SELECTIVITAT CONEIXERAN AVUI LA PLAÇA UNIVERSITARIA ASSIGNADA.

Els estudiants que van aprovar la selectivitat i van formalitzar la preinscripció el mes passat per accedir a alguna universitat de la xarxa pública podran conèixer avui, a través d’Internet, la plaça universitària que els ha estat assignada. La consulta es pot fer a la web del departament d’Universitats –www.gencat.net/dursi-, i per accedir-hi els alumnes hauran d’introduir el DNI.

El departament d’Universitats (DURSI) ha engegat aquest any com a novetat, en coordinació amb el portal de l’Administració Oberta de Catalunya, Cat365, una iniciativa per facilitar el coneixement de les notes de tall a través del telèfon mòbil. Així, els alumnes que ho van sol·licitar en el moment de la preinscripció rebran un missatge SMS al seu telèfon mòbil on se’ls informarà de la plaça assignada.

Dijous el conseller d’Universitats, Andreu Mas-Colell, i el coordinador de l’Oficina de Preinscripció Universitària, Jesús M. Prujà, presentarà els resultats de la primera assignació de places universitàries per al curs 2003-2004, així com el llistat de les notes de tall dels diferents estudis universitaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES