IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ENGEGA EL SETEMBRE CURSOS DE FORMACIÓ ADREÇADA...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ENGEGA EL SETEMBRE CURSOS DE FORMACIÓ ADREÇADA A LES EMPRESES.

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ENGEGA EL SETEMBRE CURSOS DE FORMACIÓ ADREÇADA A LES EMPRESES.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris ha organitzat de cara al mes de setembre tres cursos de formació adreçat a les empreses.
Es tracta d’un programa de cursos subvencionats íntegrament per la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, amb el suport del Fons Social Europeu, l’objectiu dels quals és millorar la competitivitat del teixit empresarial local.

El primer curs és el de “Gestió de micro i petita empresa” i està adreçat a les persones responsables d’empreses d’aquestes característiques i que necessitin completar la feina del dia a dia amb nocions de gestió empresarial. La finalitat del curs, de 80 hores, és dotar els participants de coneixements bàsics sobre diferents temàtiques de gestió empresarial i oferir l’oportunitat de plantejar dubtes o situacions diàries que es puguin resoldre entre els alumnes i el professor. Aquest curs tindrà lloc del 30 de setembre al 5 de febrer i es distribuirà en els mòduls d’organització, fiscal financer, recursos humans i comunicació.

El segon curs que s’ofereix és el de “Tècniques de venda i atenció al públic”. L’objectiu d’aquest curs és adquirir tècniques per incrementar les vendes, argumentar els beneficis del producte o servei en funció de les motivacions del client i conèixer les eines per millorar l’atenció i el servei al client.
El curs, de 50 hores lectives, està subvencionat per la Generalitat de Catalunya i tindrà lloc del 23 de setembre al 18 de desembre.

El darrer curs serà el de “Treballador forestal”. Aquest va destinat a totes les empreses que es dediquen a l’explotació i manteniment forestal. La finalitat del curs serà realitzar treballs d’esbrossament, aclariments i podes a les masses forestals, plantar i sembrar espècies en execució de projectes de repoblació i realitzar tasques bàsiques en el medi natural i l’explotació forestal.
Les dates de realització d’aquest curs, també subvencionat per la Generalitat, es concretaran properament. El regidor de promoció econòmica, Rafel Matas, ha destacat que el cursos serviran per millorar el servei de les empreses de Tordera.

Les places per assistir a aquests cursos seran limitades i les inscripcions es podran fer a l’Àrea de Promoció Econòmica fins al 29 d’agost. Rafel Matas, ha assegurat que l’inscripció va a bon ritme i s’espera una bona acollida dels cursos.

Per a més informació cal adreçar-se a les oficines de l’Àrea (PL. Concòrdia s/n), per telèfon al 93.765.04.14 o bé a través d’internet a la web tordera.org

ÚLTIMES NOTÍCIES