IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE FESTES OBRE EL PERIODE D'ADQUISICIÓ DE LES LLOTGES DE...

LA REGIDORIA DE FESTES OBRE EL PERIODE D’ADQUISICIÓ DE LES LLOTGES DE L’ENVELAT I DELS TIQUETS DEL SOPAR POPULAR.

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tordera informa que fins al 14 d’agost totes les persones que ho desitgin podran adquirir les llotges de l’envelat a un preu de 50€. L’horari de venda de llotges serà de dilluns a divendres de 10 a 12 del matí, i dilluns i dimecres de 3 a 5 de la tarda.
El sorteig de les llotges tindrà lloc el dia 16 d’agost a les 9 del vespre al local Emili Vendrell. La regidora de festes, Maria Angels Cayro, espera que l’adquisició de les llotges segueixi el ritme d’anteriors anys i convida a tothom assistir en el sorteig.

D’altra banda, les votacions per escollir els candidats i candidates a hereu i pubilla es podran fer fins al dia 5 d’agost a les urnes que hi ha distribuïdes arreu dels establiments comercials de Tordera i a l’Ajuntament.
La Comissió de Festes, per altra banda, informa que amb l’objectiu de millorar l’organització del 8è sopar popular aquest any els tiquets seran numerats i amb els llocs ja assignats en el moment d’adquirir-los. Els tiquets es podran comprar del 4 al 19 d’agost a l’Oficina de Festes de l’Ajuntament (Pl. Concòrdia s/n), de dilluns a divendres de 10 a 12 i dilluns i dimecres de 3 a 5 de la tarda. El preu del tiquet per al sopar serà de 10€ per persona.

ÚLTIMES NOTÍCIES