IniciNoticiesComerçLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA VILA ORGANITZA AQUEST NOVEMBRE UNS TALLERS...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA VILA ORGANITZA AQUEST NOVEMBRE UNS TALLERS D’APARADORISME ADREÇAT ALS COMERCIANTS LOCALS.

Coincidint amb la propera campanya de vendes de Nadal, la Regidoria de Promoció de la Vila organitza el 19 i 26 de novembre un taller d’aparadorisme adreçat als comerciants locals.

Els tallers, que seran de caràcter pràctic, serviran per conèixer noves tècniques i tendències de decoració i craetivitat aplicables a cada comerç. Escoltem el regidor de promoció de la vila, Bernat Costas.

Bernat Costas assegura que els comerciants han patit força arran de la crisi econòmica. Ens aquest sentit, Costas creu que els propers dos mesos seran claus per veure si repunten les vendes o no.

El curs d’aparadorisme es farà a la biblioteca de Tordera, els propers 19 i 26 de novembre de 3 a 5 de la tarda. Les inscripcions per participar en el taller d’aparadorisme es poden fer trucant a l’Oficina de Promoció de la Vila (937642816) o bé a través del formulari que trobareu a la pàgina web www.tordera.cat. Les places seran limitades i s’atendran per odre d’arribada.

ÚLTIMES NOTÍCIES