IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIUMENGE UN CONCERT DE DIEGO CORTÉS ACOMPANYAT DE...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIUMENGE UN CONCERT DE DIEGO CORTÉS ACOMPANYAT DE LES BALLARINES DE L’ESCOLA DE DANSA DEL CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA.

La programació estable de teatre clavé presenten aquest diumenge l’espectacle “Essències de flamenc”. Aquest treball d’arrels flamenques compta amb la interpretació del guitarrista Diego Cortés. L’espectacle es divideix en dues parts. En la primera, les alumnes de l’escola de dansa del Teatre Clavé comparteixen escenari amb Cortés, sota la direcció coreogràfica de l’Anna Rodríguez, professora de l’escola. La segona part de l’espectacle torna a l’essència del flamenc. En aquest moment, la guitarra i la interpretació de Diego Cortés ompliran tot l’espai escènic de la sala gran del Teatre Clavé, interromput en algun moment per alguna sorpresa en forma de dansa i d’un caire molt proper, molt amb sintonia amb l’artista. El director del teatre clavé, Josep Navarro ens dona més detalls sobre aquest espectacle.

Amb tot, música, dansa i cant es combinen en un espectacle que recull l’essència del flamenc i l’estira fins al punt de convertir-lo en una proposta diferent, màgica, especial.

L’espectacle “Essències de flamenc”serà aquest diumenge, 21 de novembre a les 7 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 12 euros. Per més informació us podeu adreçar a la web www.teatreclave.cat