IniciNoticiesEsportsL’Athletic Club Tordera canviarà les equipacions per commemorar el 10è aniversari del...

L’Athletic Club Tordera canviarà les equipacions per commemorar el 10è aniversari del club

A més, l’entitat torderenca té l’objectiu de seguir apostant per la formació dels jugadors de la base, pel futbol inclusiu i que el sènior femení arribi a competir

Aquest 2024 l’Athletic Club Tordera celebra els 10 anys d’història. Després de rebre el reconeixement de l’Ajuntament, l’entitat torderenca es mostra molt contenta de poder arribar a aquesta xifra i seguir mantenint responsables que porten des del principi. Per això, estan preparant un seguit d’accions per celebrar aquesta efemèride. Ho explica el coordinador i entrenador de l’Athletic, Ramon Montemar.

Ramon aniversari 1

“fem un canvi de totes les equipacions del club, el memorial i alguna sorpresa a la presentació”

L’Athletic sempre ha apostat per la base, per la formació dels jugadors i el seu creixement dins el club. Ara tenen l’objectiu que d’aquí un parell d’anys es pugui tornar a formar un sènior amb els jugadors de la base. Actualment, també tenen un sènior femení. Montemar comentava que l’Athletic Club Tordera sempre ha estat present en el poble.

Ramon aniversari 2

A més, l’Athletic ha fet créixer el projecte pioner de l’Associació de Famílies Especials de Tordera (AFET). Recordem que va néixer fa dues temporades quan l’Athletic i l’AFET van ajuntar-se per posar en marxa una activitat extraescolar adaptada amb nens i nenes amb diversitat funcional, malalties rares o altres discapacitats. Actualment, són una vintena de nens i nenes que fan esport en el club, inclús, alguns han jugat amb els equips federats. Una iniciativa única que obre les portes a la inclusió.

ÚLTIMES NOTÍCIES