IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA EL LLIBRE APORTACIONS A UNA METODOLOGIA DE LA...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA EL LLIBRE APORTACIONS A UNA METODOLOGIA DE LA DANSA, DE MARTA MUNSÓ.

L’auditori del teatre clavé va ser ahir l’escenari de la presentació del llibre pòstum de la Marta Munsó. Després de Barcelona, Aportacions a una metodologia de la dansa es va presentar ahir al Teatre Clavé de Tordera, per la relació que mantenia la Marta Munsó amb la institució cultural i, en concret, amb el Centre de Formació Artística, d’on va ser cap de l’Escola de Dansa des de 1998 fins al 2007.

El llibre és fruit de les experiències viscudes dins del món de la dansa com a ballarina, coreògrafa i professora i recull diversos textos seus i de persones vinculades amb ella.

En l’acte de presentació del llibre hi van intervenir Eulàlia Tatché, subdirectora general d’Ensenyaments Artístics i Especialitzats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, on destacava que fins a dia d’avui no existien llibres d’aquestes característiques.

Per la seva banda, el president de la fundació Teatre clavé Joan Carles Garcia, va reiterar la feina de la marta en el mon de la dansa, i la seva divulgació a través d’aquest llibre.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro va recordar que el pas de la marta munsó per el centre de formació artistica, va deixar un manera de fer i un estil que ha seguit en els anys posteriors.

A l’acte també va assistir, l’impulsor del llibre, Joan Munsó, pare de la marta. Durant l’acte es va projectar un audiovisual amb intervencions d’alumnes i exalumnes de l’Escola de dansa.