IniciNoticiesRegidoriesBalanç molt positiu d’una festa major amb molta participació

Balanç molt positiu d’una festa major amb molta participació

El sopar popular va posar ahir el punt i final a la Festa Major de Tordera. 

Des del 17 i fins al 26 d’agost s’ha celebrat la Festa Major de Tordera amb els principals actes i més tradicionals, com és el Cós, la cursa de Bicicletes, el concurs de castells de sorra o el Cercatasques, però també amb novetats que han tingut bona rebuda com el Parc Aquàtic i el repic de campanes. L’Alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias feia ahir una primera valoració molt positiva de la festa.

Balanç festa major

“La festa ha estat molt participativa”

A nivell de concerts, els 3 dies de barraques van tenir també una bona valoració. Els concerts dels Montgrins i Costa Brava van acollir prop de 400 persones cadascuna. El Sopar Popular va aplegar més de 400 persones i, a destacar, també són les centenars de persones que van participar de la Holi Fest i les havaneres amb el Peix Fregit.

El comitè organitzador de la festa es reunirà properament per fer una valoració més concreta i començar a perfilar la festa major 2025.

Ràdio Tordera, un any més, ha fet un seguiment de la Festa i ha retransmès alguns actes. Els podeu recuperar en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=i3nkDq06YAw&list=PL-T7T03N-k91ZoK7rAscwF2VWE89v6BV3&pp=gAQBiAQB

ÚLTIMES NOTÍCIES