IniciNoticiesSocietatTordera es prepara pels concerts de Festa Major amb un dispositiu de...

Tordera es prepara pels concerts de Festa Major amb un dispositiu de seguretat especial

L’Ajuntament no ha volgut donar dades de l’aforament del Parc Prudenci Bertrana, però assegura que serà “similar” al de l’any anterior

Els concerts de Festa Major estan a punt de començar i com cada any es desplegarà un dispositiu de seguretat especial. El Parc Prudenci Bertrana tornarà a ser la seu d’unes noves barraques i ja l’any passat es va ampliar l’aforament fins a arribar a les 14.000 persones. L’Ajuntament no ha volgut donar detalls de la capacitat del Parc d’enguany, però assegura que serà “similar” a la de l’any anterior i que la gent “no s’haurà de preocupar”. En aquesta línia, la regidora de Seguretat, Nàdia Cantero, afirma que es comptarà amb la Policia Local, Protecció Civil i seguretat privada pels diferents actes que venen.

Seguretat Festa Major

“Tindrem la màxima disponibilitat dels agents”

Cantero fa una crida al civisme i demana que la gent gaudeixi de les festes amb responsabilitat. Per altra banda, la regidora aconsella arribar al parc una estona abans per evitar aglomeracions.

Recomanacions Festa Major

“Recomanem que la gent que vingui ho faci amb temps”

Com a novetat, aquesta edició s’incorpora la campanya als comerços “#SomExemple, No venem alcohol a menors”, que s’ha fet des de la Policia Local conjuntament amb el Servei RULA. L’objectiu és conscienciar sobre les conseqüències negatives del seu consum i, especialment, recordar la prohibició de la venda d’alcohol a menors.

El consistori també recorda que els que tinguin menys de 16 anys hauran d’anar acompanyats i autoritzats per una persona adulta responsable. A més, durant les nits de barraques hi haurà un servei d’atenció i prevenció d’usos de drogues anomenat Espai Rula i el Punt Lila, un espai d’assessorament sobre violències masclistes i LGTBIfòbiques.

ÚLTIMES NOTÍCIES