IniciNoticiesCulturaEl torderenc Carles Llopart estrena la seva primera cançó en anglès

El torderenc Carles Llopart estrena la seva primera cançó en anglès

Es titula “Little Things” i l’ha composta principalment des de Londres

El torderenc Carles Llopart (26 anys) presentarà avui la seva primera cançó en anglès. Es titula “Little Things” i l’ha composta principalment a Londres, des d’on fa dos anys estudia un màster en música moderna. Allà ha pogut treballar aspectes com la producció de so, estudis de gravació o escriure cançons, i gràcies a la xarxa d’amics i contactes que ha fet a la capital britànica ara ha pogut estrenar aquesta peça.

Es tracta d’un tema que barreja alguns dels seus instruments preferits, com el piano o el saxo, sumat a la seva pròpia veu, la qual incorpora sobre la partitura. Llopart explica el perquè d’aquesta tria.

Carles tria

“Estava una mica espantat per veure com ho incloïa per fer-ho sonar tot ben lligat ”

Després d’equilibrar els instruments i ajustar totes les notes, el resultat que va trobar, tal com destaca el torderenc, va ser inesperadament positiu. 

Carles notes

“No m’hauria imaginat com de bé podia funcionar els instruments i la meva veu”

Llopart compta amb una àmplia trajectòria musical. Ha fet la carrera de Composició clàssica i Piano a Barcelona, a més de treballar a diverses escoles de música, entre les quals el Teatre Clavé. Ara, però, volia fer un pas més i ja feia temps que l’artista tenia al cap escriure i compondre una cançó d’aquestes característiques. Set mesos enrere, va començar a escalfar motors, i amb l’ajuda final d’un company parisenc, en Johan, i una amiga olotina, la Victòria, va poder enllestir el tema.

El ‘single’ estarà disponible a Spotify, YouTube i Instagram (@carlesllopart). Tot i això, aquesta no és la seva primera composició. Fa quatre anys, les seves sardanes i les de Conrad Rafart ja van arribar a la final del concurs ‘La sardana de l’any’.

ÚLTIMES NOTÍCIES