IniciNoticiesEsportsMarc Fabregas es converteix en el primer campió del torneig d'EA Sports...

Marc Fabregas es converteix en el primer campió del torneig d’EA Sports de Ràdio Tordera

12 participants van formar l’edició d’enguany i només 4 van classificar-se per jugar una fase final emocionant i ajustada que es va celebrar al restaurant Danus

El restaurant Danus va ser la seu de la fase final del primer torneig EA Sports organitzat per Ràdio Tordera. Marc Fàbregas es va convertir en el primer campió del torneig que va començar dilluns i va finalitzar ahir dijous. 12 participants van formar l’edició d’enguany i només 4 van classificar-se per jugar una fase final emocionant i ajustada. En la primera semifinal, el guanyador del torneig es va enfrontar a l’Home X (personatge anònim que ha donat molt de joc i que al finalitzar es va descobrir la seva identitat).

En la segona semifinal, l’Hector va guanyar per 4 a 1 en Dylan, i d’aquesta manera, es va assegurar la seva plaça a la final. Un partit que va arribar a la pròrroga i als penals després d’acabar els 90 minuts amb empat a 1. La tanda de penals va acabar decantant-se per l’encert d’en Marc que valorava així la seva participació i la promesa que va compartir si guanyava la competició.

“em faré una samarreta de la ràdio i el trofeu a la festa major”

El guanyador es va endur la copa de campió, un val per dinar al restaurant Danus, un val per gastar en videojocs i una llibreta de l’emissora. Aquests dos últims premis també se’ls hi van entregar als 4 finalistes.

La idea no només ha consistit a jugar al videojoc EA Sports, sinó que s’ha adaptat a les noves propostes de contingut audiovisual i radiofònic de l’emissora, ja que tots els partits s’han retransmès en directe per Twitch i Youtube de Ràdio Tordera. Una nova forma d’entreteniment més informal, més proper i que està sent molt participatiu. Tots els partits s’han retransmès a través del canal de Twitch i Youtube de Ràdio Tordera on podeu recuperar els diferents partits disputats. Els narradors i comentaris de Ràdio Tordera que han conduit el primer torneig amb publica han sigut Roger Roura, Jordi Duran, Ot Manresa, Genís Mas, Joan Sabater, Agustí i Pol Roig.

ÚLTIMES NOTÍCIES