IniciNoticiesEsportsArnau Ferreres, nou entrenador del sènior femení del CEEB Tordera

Arnau Ferreres, nou entrenador del sènior femení del CEEB Tordera

Arriba amb moltes ganes de liderar l’equip una temporada més a LF2. El jove tècnic torna a entrenar un equip català després del seu pas per Veneçuela

El CEEB Tordera incorpora el tècnic Arnau Ferreres per liderar el sènior femení en el seu segon any a la Lliga Femenina 2. Ferreres agafa el relleu de Marc Delemus, entrenador que ha fet història amb l’equip en els darrers 3 anys, guanyant Copa Catalunya, pujant a LF2 i aconseguint la permanència. Després de decidir que tocava tancar aquesta etapa amb el femení, el club ha apostat pel que va ser assistent de Bea Pacheco al Bembibre en el tram final de la temporada passada a la Lliga Femenina.

Arnau Ferreres ha dirigit equips com el CB Hospitalet a LEB Plata, Vedruna Gracia on va aconseguir l’ascens a Copa Catalunya, el CB Boet Maresme tant a LF Challenge com a EBA, entre d’altres. Actualment, també fa d’assistent de Lluís Pino al Marinos de Oriente a la lliga veneçolana. El nou entrenador del sènior femení del CEEB Tordera explicava a Ràdio Tordera com ha sigut la seva arribada.

Arnau Ferreres 1

El club va anunciar les renovacions de Marina Serra, Júlia Juvanteny, Thais Morales, Laura Soria, Carla Martínez i el retorn de l’Anna Espígol. També s’han conegut les baixes de Mar Ibern, Berta Ribas, Rut Ulrich, Maria Ferreiro i Mar Carbó. Arnau Ferreres confia a poder competir al màxim aquesta temporada.

Arnau Ferreres 2

“aquestes jugadores han fet molta feina al club i a l’equip, però crec que amb les que s’incorporen podrem tornar a fer una bona temporada”

El nou tècnic de l’equip de LF2 destacava que un dels objectius és que els fitxatges (Mariona Bonilla, Judit Ortiz, Elsa Kubala, Clara Díaz i Núria Rubio) encaixin i s’adaptin a la resta de jugadores.

Arnau Ferreres 3

La competició començarà el 5 d’octubre i el Tordera està en el grup B.

ÚLTIMES NOTÍCIES