IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ APOSTA AQUESTA TEMPORADA DE TARDOR PER ESPECTACLES ADREÇATS A...

EL TEATRE CLAVÉ APOSTA AQUESTA TEMPORADA DE TARDOR PER ESPECTACLES ADREÇATS A UN PÚBLIC JOVE, DINS EL CICLE AINDA.

La fundació del teatre clavé i l’associació d’espectadors continuen apostant aquesta temporada per difondre el projecte Ainda. L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar la participació del joves de Tordera a la vida cultural.

El projecte Ainda ofereix un preu de entrada de les actuacions previstes a les programacions estables del clavé de només 2 euros. Tots els joves interessats a formar part del projecte Ainda hauran d’omplir la sol·licitud i al presentar-la rebran la Tarja Ainda. Després de més 10 anys de programació estable i de projectes culturals i artístics, el Teatre Clavé s’ha trobat que té un públic fidelitzat, més o menys fluctuant, però que no es renova. Escoltem el director del teatre clavé, Josep Navarro.

Josep Navarro explica que els espectacles del Cicle AINDA també contemplen estratègies complementàries d’interacció entre públic i artistes 

La primera representació del cicle ainda, ja s’ha fet aquest mes d’octubre, ha consistit en un espectacle de “Mestissatge musical”, amb grups locals d’alumnes de l’escola de música del Clavé. La segona, el proper 21 de novembre, porta per títol “Essències de flamenc”: un concert del guitarrista Diego Cortés, acompanyat de les ballarines de l’escola de dansa del Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES