IniciNoticiesRegidoriesFINALITZEN LES OBRES DE MILLORA DEL PÀRQUING CENTRE VILA. AQUEST DIES S’ESTÀ...

FINALITZEN LES OBRES DE MILLORA DEL PÀRQUING CENTRE VILA. AQUEST DIES S’ESTÀ CONSTRUINT UNA NOVA ROTONDA AL CARRER PUIGVERT PER GARANTIR LA SEGURETAT I LA MOBILITAT A LA ZONA.

El projecte de pacificació del trànsit al nucli urbà de Tordera ha fet un pas més endavant amb l’obertura del nou pàrquing centre vila. En les darreres setmanes s’ ha treballat en les obres d’arranjament i millora d’aquest sector, inclòs al projecte de pacificació del nucli antic. Les obres han comptat amb la instal·lació de nous serveis d’aigua i clavegueram, asfaltat, senyalització i enllumenat. La darrera fase del projecte serà la peatonalització progressiva dels carrers del centre, que es farà d’ acord amb els veïns i comerciants de la zona. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia confia que es pugui realitza sobre els volts de Nadal.

El pàrquing té capacitat per a quaranta vehicles i segueix les característiques de la zona blava, 90 minuts d’aparcament gratuït. A banda d’aquest aparcament també s’ha asfaltat el pàrquing públic situat entre els carrers Sant Antoni i Puigvert, davant del parc de la sardana. Aquesta aparcament no té limitació horària. Les obres de millora d’aquest sector es complementaran els pròxims dies amb la construcció de la rotonda al carrer Puigvert i el canvi de circulació als carrers Pere IV i Joan Miró. Amb la instal·lació de la rotonda es vol guanyar en seguretat viària, reduint la velocitat dels vehicles, i millorar la mobilitat en l’encreuament dels carrers Puigvert, Pere IV, Roger de Flor i Sant Antoni. Finalment, a partir d’ aquest novembre, els carrers de Pere IV i de Joan Miró seran de sentit únic, entrada per Puigvert i sortida per Roger de Llúria.

ÚLTIMES NOTÍCIES