IniciNoticiesSocietatL’atur baixa a Tordera en 4 persones el mes de Juny

L’atur baixa a Tordera en 4 persones el mes de Juny

El Maresme registra la xifra més baixa de persones aturades dels darrers 16 anys.

L’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme ha publicat les darreres dades d’atur a la comarca. En el cas de Tordera, l’atur ha baixat en 4 persones el passat Juny. Actualment, tenim 1069 torderencs i torderenques sense feina, el que representa el 11,97% de la població activa.

L’estudi del Consell Comarcalmostra que la construcció és l’únic sector econòmic on s’ha incrementat en un 0,55% el nombre de demandants de feina respecte al mes anterior. També en termes interanuals la construcció, conjuntament amb el grup de persones sense ocupació anterior (SOA), són els únics que reflecteixen un increment de la desocupació.

El responsable de Mercat de Treball i Economia de Comissions Obreres, Albert Ferrer, ha dit que encara hi ha feina a fer. 

Atur

“cal destacar que les dones pateixen més atur que els homes”

El Maresme registra la xifra més baixa de persones aturades dels darrers 16 anys. Per primera vegada des del mes de maig de 2008, el nombre de persones inscrites a les oficines d’ocupació de la comarca se situa per sota de les 20.000. En total, durant el mes de juny han abandonat la situació d’atur 405 persones a la comarca, una xifra que s’eleva a 1.067 en la comparativa interanual.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES