IniciGeneralEls Mossos investiguen el tiroteig a Àgora Parc

Els Mossos investiguen el tiroteig a Àgora Parc

Els fets es van produir ahir a les 10 h del matí i la policia ja està buscant els autors. L’Ajuntament exigeix “màxima contundència als governs català i espanyol per posar fi a aquesta xacra”

Els Mossos d’Esquadra ja busquen els autors del tiroteig que es va produir ahir a la urbanització d’Àgora Parc. Un veí hauria donat l’avís a les 10 h del matí després de sentir detonacions al Carrer Arenys de Mar. Segons les darreres informacions, dos vehicles amb matrícules franceses hi estarien involucrats i tot apunta que els fets estarien relacionats amb droga i ocupació il·legal. La policia ja ha posat en marxa la investigació, que encara continua oberta.

L’Ajuntament de Tordera ha emès un comunicat mostrant-se dur i crític amb la situació. Exigeix “màxima contundència al govern català i espanyol per posar fi a aquesta xacra que afecta a tot el territori català”. En el text, es demana també “l’enduriment de les lleis en matèria delictiva i d’ocupació il·legal per a poder fer efectiva l’actuació contra aquest tipus d’activitats il·legals”, de la mateixa manera que agraeix la feina feta per part dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i la Generalitat de Catalunya, que han permès identificar els vehicles.

Aquesta mateixa setmana s’ha sabut que les intervencions d’armes de manera genèrica per part dels Mossos van créixer un 28% l’any passat.

ÚLTIMES NOTÍCIES