IniciNoticiesComerçL’ALCALDE DE TORDERA INAUGURA LES JORNADES SOBRE MERCATS DE VENDA NO SEDENTARIA...

L’ALCALDE DE TORDERA INAUGURA LES JORNADES SOBRE MERCATS DE VENDA NO SEDENTARIA IMPULSADA PER L’ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS DE CATALUNYA.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha inaugurat avui les jornades “Els mercats no sedentaris, cap on van?”, amb l’objectiu de debatre i innovar la situació actual dels mercats als municipis catalans.
L’Associació  Catalana de Municipis i Comarques organitza la jornada tant des de la perspectiva del comerç, com des de l’àmbit jurídic arran de les recents novetats legislatives derivades de la transposició de la Directiva de serveis del mercat interior i la legislació que la desenvolupa.

L’alcalde ha estat convidat a inaugurar la jornada per la importància i relleu del mercat de Tordera dins del sector del comerç no sedentari. En aquest sentit, el ple de l’Ajuntament de Tordera aprovarà aquest vespre la modificació de la ordenança d’ocupació de la via pública a través de la qual es vol implicar els marxants en la promoció del mercat. D’acord amb la comissió mixta formada pels gremis de marxants, l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, s’ha establert un preu anual de 5€ per metre lineal de cada parada per crear un fons que permeti fer accions de millora i promoció del mercat local. Aquest fons, junt amb el que es destina anualment des del consistori, ha de servir per promocionar el mercat i millorar els serveis d’atenció per als visitants dels diumenges a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES