IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé s’adhereix en el programa bo cultural del Ministeri de...

El Teatre Clavé s’adhereix en el programa bo cultural del Ministeri de Cultura

Els joves que fan 18 anys podran sol·licitar el bo de 400 euros per gastar-lo en l’àmbit cultural

A partir d’aquesta setmana, els joves nascuts l’any 2006 i que fan 18 anys aquest 2024 ja poden sol·licitar el bo cultural de 400 euros per gastar-lo en la compra de llibres, discos, videojocs i entrades de concerts, teatre o cinema, entre d’altres.

Segons ha avançat el BOE, el bo cultural, impulsat pel Ministeri de Cultura, es pot sol·licitar fins al 16 de setembre a través de la web www.bonoculturajoven.gob.es.

Entre els centres i comerços adherits en el programa cultural, hi trobem el Teatre Clavé de Tordera. El seu director, Josep Navarro valora positivament la iniciativa del ministeri de cultura, atès que aquests bo impulsa també la creació de nou públic.

Bo cultural 1

“ENS INTERESSA MOLT PARTICIPAR I DINAMITZAR LA PROPOSTA”

A l’ajuda hi poden accedir els joves de nacionalitat espanyola, aquells que tinguin residència legal a l’estat, els sol·licitants d’asil, desplaçats temporals o estrangers extutelats. Navarro anima als joves que compleixen els 18 anys a participar-hi i apunta que el Teatre Clavé oferirà assessorament per sol·licitar el bo.

Bo cultural

Des de la data de concessió, es podrà fer ús del bo durant tot un any en els més de 3.300 establiments adherits al programa a tot l’estat. El bo cultural jove funciona amb una targeta de prepagament que el beneficiari pot tenir de forma virtual al seu mòbil o que pot rebre de forma física a casa seva.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES