IniciNoticiesPolíticaL’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA RECLAMA, A TRAVÉS DEL PROGRAMA ELS...

L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA RECLAMA, A TRAVÉS DEL PROGRAMA ELS MATINS DE TV3, QUE EL PARLAMENT DE CATALUNYA LEGISLI LA PROSTITUCIÓ DE CARRETERA.

Aquest matí, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha participat en el programa dels Matins a TV3 amb Josep Cuní. El programa tractava avui el temes de la prostitució a les carreteres i la posada en marxa a la Jonquera del Prostíbul més gran d’Europa. Joan Carles Garcia ha participat explicant la situació de la prostitució a les carreteres torderenques, sobretot a la Nacional II. Amb una connexió en directe des d’aquesta mateixa via, Garcia demanava que el parlament de Catalunya s’impliqui en la lluita contra la prostitució a la carretera.

L’ajuntament de Tordera , va aprova ara fa un any, una ordenança municipal de civisme per prohibir la prostitució a la via publica, amb sancions que van dels 300 a 1000 euros. Fins al moment s’han interposat unes 300 multes, entre clients i prostitutes. Escoltem Joan Carles Garcia.

Quan es va aprovar l’ordenança ja s’explicava que l’objectiu era dissuadir les prostitutes, cosa que no ha succeït. L’equip de TV3 que s’ha desplaçat a Tordera ha intentat parlar amb alguna prostituta, sense èxit, ja que declinaven fer cap tipus de declaració i fugien de les càmeres.

ÚLTIMES NOTÍCIES