IniciNoticiesPolíticaLES OBRES D’URBANITZACIÓ A AGORA PARK I TERRABRAVA CONTINUA PORTANT TENSIÓ ENTRE...

LES OBRES D’URBANITZACIÓ A AGORA PARK I TERRABRAVA CONTINUA PORTANT TENSIÓ ENTRE VEÏNS I AJUNTAMENT.

Veïns de Agora Park i Terrabrava han expressat el seu malestar, davant les declaracions realitzades per la regidora d’ urbanisme, Rosa Salarichs en la darrera emissió del programa “La tertúlia amb els polítics”. Sobre la qüestió de l’estat de les obres d’urbanització en aquestes zones, la regidora va fer referència a la situació diferenciada en els dos casos, i al fet que alguns veïns es neguen a pagar les obres. En el cas de l’urbanització de Terrabrava, la regidora d’ urbanisme, Rosa Salarichs assegurava durant la tertúlia que s’estava fent demagògia, per part d’alguns veïns, amb el cost de les obres de l’ urbanització.

A Terrabrava hi ha constituïdes dues agrupacions veïnals dins l’urbanització. La crítica amb la gestió municipal és l’ associació de propietaris de Terrabrava. La seva secretaria, Maria Jesus Caubilla assegura que es vol fer pagar als veïns els costos d’unes obres, que s’han fet malament i que no tenen el valor que demana el consistori.

Rosa Salarichs recorda que es va acordar entre els veïns, acceptar la valoració d’un peritatge extern. Així mateix, ara s’ha procedit a informar els veïns sobre el resultat del peritatge.

A l’urbanització Terrabrava ara s’ha publicat la reparcel·lació, que ha de servir per fer el repartiment de les quotes.

En el cas d’Agora Park, Rosa Salarichs recordava que algunes partides no s’han executat i altres que s’han fet, no estaven previstes en el projecte. Salarichs assegura que s’ha demanat un detall econòmic sobre les actuacions.

En aquest sentit, un grup de veïns d’aquesta urbanització, han expressat públicament durant el ple municipal els seus dubtes sobre l’estat de les obres. El portaveu d’aquest grup, Carles Pallares assegurava que els parcel·listes no es neguen a pagar, però si que reclamen veure el certificat final d’obres, abans de realitzar l’últim pagament.

Rosa Salarichs assegura que s’està a l’espera d’uns treballs que ha de fer Enher per acabar d’enllestir els treballs d’urbanització a Agora Park i poder entregar el certificat final d’obres.

Les dues agrupacions de veïns de Terrabrava i Agora Park ja han anunciat que no descarten mobilitzar-se conjuntament per reclamar les seves demandes.

ÚLTIMES NOTÍCIES