IniciNoticiesRegidoriesArriba el Tordera (F)estiu amb gairebé 100 propostes des de juny fins...

Arriba el Tordera (F)estiu amb gairebé 100 propostes des de juny fins a setembre

La programació d’estiu va començar aquest cap de setmana i s’allargarà més de tres mesos

L’Ajuntament va presentar el passat dijous el Tordera (F)estiu, un espai que agrupa tot el reguitzell d’activitats que el consistori i les entitats tenen preparades per a l’estiu. Gairebé un centenar de propostes ompliran la graella, que ja va engegar motors el passat cap de setmana amb el Memorial Juan Manuel Rueda i que s’allargarà fins al 20 de setembre. El regidor de cultura, Pere Garcia, destacava que es faran tant els actes més clàssics com noves iniciatives que es fomenten des de les entitats.

Pere festiu

“En aquesta programació trobarem totes les activitats tradicionals, però també incorporem projectes nous”

L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, va voler reivindicar el municipi i va subratllar que el poble té més oferta del que la gent es pensa. 

Elisabet festiu

“Un programa com aquest trenca amb la llegenda urbana que diu que a Tordera no es fa res”

Des del consistori també apunten que l’estiu serà sec i, per tant, la programació es podria veure afectada per la sequera. Megias assegurava que l’ajuntament haurà d’estar atent a les normatives que imposi la Generalitat envers l’ús de l’aigua, el foc i la pirotècnia.

Durant l’estiu, es podran afegir propostes per part de les associacions i entitats. Per fer-ho, caldrà omplir un formulari que l’Ajuntament ha posat a disposició a la seva pàgina web.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES