IniciNoticiesPolíticaLa baixa participació marca les eleccions europees a Tordera on el Partit...

La baixa participació marca les eleccions europees a Tordera on el Partit Socialista va ser la força més votada

Ahir només el 33% de la població va anar a votar

Els torderencs i torderenques van desconnectar ahir de les eleccions europees. Només un 33% dels ciutadans van optar per anar a votar en els quatre col·legis electorals del municipi. Estem parlant de 21 punts per sota que fa 5 anys on els comicis coincidien amb les eleccions municipals i 8 punts per sota de les europees de 2014.  El PSC va guanyar les eleccions europees a Tordera amb un 29,32% dels vots, seguit per Junts per Catalunya amb un 20,45% i ERC 16,05% dels vots.

Els representants polítics locals van posar de relleu la baixa participació a Tordera com una mala notícia pel municipi.

Per nombre vots, el PSC va obtenir 1319 vots; Junts per Catalunya 920; Ara ERC 722 vots; Partit Popular 483; VOX 427 vots; Podem 151 i Comuns 131 vots. Finalment, a Tordera van votar 4525 persones de les 13714 que tenien dret a fer-ho, amb un percentatge de participació del 33%.

En el programa especial de Ràdio Tordera ahir vam escoltar el testimoni de 2 torderencs. La Júlia Manresa que viu a Bèlgica i l’Albert Planas que viu a Eslovàquia. Ells van reflexionar sobre Europa i els seus reptes de futur.

Júlia i Albert

“Europa és una terra d’acollida i que defensa els drets humans”

Ràdio Tordera va fer, una vegada més, un seguiment de la jornada electoral amb informació de proximitat i rigor.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES