IniciNoticiesEducacióL’ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL CENTRE D’ATENCIÓ D’ANIMALS DOMÈSTICS DEL MARESME ORGANITZA UN CURS...

L’ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL CENTRE D’ATENCIÓ D’ANIMALS DOMÈSTICS DEL MARESME ORGANITZA UN CURS D’EDUCACIÓ CANINA.

L’Associació d’Amics del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics del Maresme ha programat una nova edició del curs d’educació canina adreçat a propietaris de gossos que té com a principal objectiu orientar-los i donar-los les claus necessàries perquè puguin educar correctament la seva mascota. Escoltem La responsable del centre, Mar Alcalà.

L’Associació d’Amics del CAAD Maresme és una entitat sense ànim de lucre format per voluntaris i voluntàries que recolzen el treball del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme amb seu a Argentona i que dóna servei a 18 ajuntaments de la comarca, entre ells el de Tordera.

Un dels seus objectius és la conscienciació de la població sobre la tinença responsable dels animals de companyia, un fet indispensable per aconseguir, tant el benestar de la mascota, com la convivència a la casa i als espais públics. Segons Mar Alcalà és imprescindible una bona educació del gossos per el seu desenvolupament.
(mar alcala 2)

Amb aquesta finalitat, l’ACAAD ha organitzat un curs d’educació canina que es durà a terme els dies 23 i 24 d’octubre (dissabte i diumenge) a les instal·lacions del CAAD Maresme (Can Carmany. Darrera el cementiri d’Argentona) la sessió pràctica i al Centre Cívic Velcro d’Argentona la sessió teòrica. El curs té un cost econòmic de 30€ per als socis del centre i de 40€ pels que no ho són. Les inscripcions es poden fer o per correu electrònic: acaad.maresme@yahoo.es o trucant al telèfon: 697 758 476.

ÚLTIMES NOTÍCIES