IniciNoticiesSocietatCOMENÇA EL JUDICI CONTRA UN HOME ACUSAT PRESUMPTAMENT DE DISPARAR A LA...

COMENÇA EL JUDICI CONTRA UN HOME ACUSAT PRESUMPTAMENT DE DISPARAR A LA SEVA DONA A TORDERA.

La Fiscalia de Barcelona demana 10 anys de presó per a un home que presumptament va disparar un tret al cap la seva dona i la va obligar a mentir a l’hospital per exculpar-lo. Segons l’escrit del fiscal, els fets van succeir la tarda del 3 de març de 2006, quan la víctima i l’acusat eren al seu domicili a Tordera.

L’home, Pedro L.M. va disparar la seva dona amb una pistola de calibre 45 dues vegades al cap. La víctima, Carmen A.J., va rebre un tret que li va travessar la cara, i li va causar diverses lesions, entre les quals hi ha la fractura de la mandíbula. A l’endemà, l’acusat va acompanyar la seva dona a l’hospital Sant Jaume de Calella i la va convèncer perquè expliqués, tant a l’hospital com davant de la policia, en el cas que calgués, la manera com s’havia  causat les ferides sense incriminar-lo. El fiscal demana 8 anys de presó per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i 2 anys més per un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Sol·licita també la prohibició que s’aproximi a la víctima a menys de 1.000 metres en un període de 20 anys. A més demana que Pedro L.M. indemnitzi la seva dona amb 3.000 euros per les lesions.