IniciNoticiesMedi ambientCan Pica organitza una activitat gratuïta sobre les Basses com a refugi...

Can Pica organitza una activitat gratuïta sobre les Basses com a refugi de biodiversitat i depuradores d’aigua

L’activitat que es farà demà dissabte s’emmarca dins el dia Europeu dels Parcs

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ofereix una setantena d’activitats gratuïtes per commemorar el Dia Europeu dels Parcs 

El Dia Europeu dels Parcs commemora la declaració dels primers parcs nacionals europeus a Suècia el 24 de maig del 1909. La Federació de Parcs Naturals i Nacionals d’Europa (EUROPARC), que aglutina 400 membres de 36 estats, entre ells la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, celebra aquesta efemèride. El lema d’enguany és “Vota per la natura”, que pretén subratllar la importància de les àrees protegides.

Demà dissabte de 19:00h a 21:00h es prepara una activitats a Can Pica. Donant continuïtat a la proposta iniciada fa quatre anys de crear un espai de converses al mig del bosc, en aquesta edició del Dia Europeu dels Parcs proposem parlar sobre la construcció de basses per a un millor aprofitament de l’aigua i com a refugi de biodiversitat.

Així doncs, aquest és el marc en què aquest any es desenvoluparà l’espai de conversa i reflexió, aprofitant l’experiència i els recursos disponibles a Can Pica i amb la col·laboració d’en Santi Poch, ambientòleg especialitzat en herpetofauna.

Al finalitzar l’activitat hi haurà pica-pica per als assistents. Més informació a canpica@canpica.com

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES