IniciNoticiesEsportsAquest diumenge l’escola Vedruna Tordera organitza una caminada solidària en benefici a...

Aquest diumenge l’escola Vedruna Tordera organitza una caminada solidària en benefici a Acció contra la Fam

Una jornada festiva que acabarà amb una gran festa, ja que després de la marxa també hi haurà més activitats adreçades als més petits

Aquest diumenge 26 de maig des de l’Escola Vedruna Tordera organitza una caminada solidària adreçada a tots els públics. La recaptació de l’activitat anirà destinada a Acció contra la fam, dins d’una acció conjunta entre els diferents centres Vedruna de Catalunya. David Fernández, membre de la direcció d’educació infantil del Vedruna Tordera, en donava més detalls sobre aquesta iniciativa que te dos objectius principals.

David Fernandez 1

Una jornada festiva que acabarà amb una gran festa, ja que després de la marxa també hi haurà més activitats adreçades als més petits. Fernández destacava que és una activitat on participa tota la comunitat educativa.

David Fernandez 2

“els alumnes de l’ESO tenen preparats jocs pels més petits a l’acabar la caminada”

Es podran escollir dos recorreguts: Un de 5km quilòmetres i l’altre de 8km amb un avituallament just arribant a l’ermita de Sant Andreu. El preu dels dorsals és de 8€, els participants disposaran d’una assegurança i gaudiran d’un obsequi, de sortejos d’alguns productes dels patrocinadors del poble i una botifarrada popular. David Fernández detalla com us podeu apuntar. 

David Fernandez 3

La sortida es farà a les 8:30h del matí des de la pista de Sant Andreu, i el mateix diumenge, mitja hora abans també es podran fer les inscripcions.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES