IniciNoticiesEsportsLa torderenca Erola Castanyeda subcampiona d'Espanya Fem17 amb el Club Hoquei Arenys...

La torderenca Erola Castanyeda subcampiona d’Espanya Fem17 amb el Club Hoquei Arenys de Mar

Després de proclamar-se també subcampiona de Catalunya fa unes setmanes, l’equip va desplaçar-se fins a Mieres, Astúries, per disputar aquest certamen estatal on van arribar a la gran final, però la van perdre contra el CP Vilanova per 3 a 1

El cap de setmana passat es va disputar a Mieres, Astúries, el Campionat d’Espanya Fem17 d’hoquei patins on la torderenca Erola Castanyeda es va proclamar subcampiona. En el seu primer any a l’Arenys de Mar, l’equip arribava a la cita com a subcampió de Catalunya, i en l’estatal volien posar la cirereta al pastís després de realitzar una temporada irregular, però que alhora els ha permès disputar els Campionats, on només arriben els millors equips i són una experiència única per qualsevol esportista jove. La mateixa Erola Castanyeda en declaracions a Ràdio Tordera explicava l’experiència viscuda.

Erola 1

“encara no m’ho acabo de creure”

La torderenca va classificar-se per la semifinal guanyant-la a la pròrroga contra el Lena CM. A la gran final es repetia el mateix duel que en el Campionat de Catalunya, es tornaven a trobar al CP Vilanova i novament les van superar per 3 a 1. Castanyeda comentava que els arbitres les van perjudicar.

Erola 2

Cal destacar que és la primera vegada que un equip de l’Arenys de Mar disputava un Campionat d’Espanya, i de fet, per l’Erola Castanyeda va ser l’últim, ja que l’any que ve canvia de categoria i passarà a jugar amb el primera catalana del club.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES