IniciNoticiesMedi ambientCONTINUA L’ALERTA PER L’ESTAT D’ALGUNES RIERES DEL MUNICIPI.

CONTINUA L’ALERTA PER L’ESTAT D’ALGUNES RIERES DEL MUNICIPI.

La policia local de Tordera continua en alerta davant l’estat de diverses rieres del municipi. En aquesta hora, la riera de Vall de Maria continua tallada, la riera de Sant Tou es troba al límit de la seva capacitat. La pluja de les darreres hores, també ha provocat un fet poc habitual, en aquest moments l’aigua del riu Tordera també circula per el braç esquerra del riu. En aquesta sentit, s’ha tallat l’accés al pas esquerra del riu a l’altura de Can Serra. L’inspector de la policia local, Jordi Casas ens explica quina és la situació en aquest moments.

Ahir, la policia local de Tordera va actuar a la carretera N-II al quilometre 683 en un bassal i una petita esllavissada. Aquest dimarts, s’havia activat una alerta pel risc de vent fort. Les ratxes van superar en alguns indrets els 90 quilòmetres hora. L’inspector de la policia local, Jordi Casas assegura que el vent no va provocar problemes a Tordera.

Protecció Civil manté activades fins aquest matí les alertes pel vent, l’estat del mar i les pluges. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, el temporal de mar es mantindrà actiu durant tot el dia, encara que perdrà força. El risc de pluges es concentra aquest matí sobretot a les comarques de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Gironès, Pla de l’Estany, Selva i Maresme. Des de l’inici d’aquest temporal, la matinada de diumenge, els bombers han efectuat 949 sortides, la majoria per arbres caiguts i sanejament de façanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES