IniciNoticiesMedi ambientLA POLICIA LOCAL RECOMANA EXTREMAR LES PRECAUCIONS DAVANT L’ALERTA DE FORT VENT....

LA POLICIA LOCAL RECOMANA EXTREMAR LES PRECAUCIONS DAVANT L’ALERTA DE FORT VENT. S’HAN TALLAT L’ACCÉS EN ALGUNES RIERES COM LA MINA D’OR I DE VALL DE MARIA.

Com a conseqüència de la pluja caiguda ahir, la policia local va procedir a tancar i senyalitzar amb cinta policial diverses rieres. En concret, la riera de Vall de Maria al Veïnat de Sant Pere des de l’urbanització Tordera Park, la riera de la Mina d’Or al veïnat Sant Tou baixa al límit de la seva capacitat i La Riera de l’Estany de Can Torrent al veïnat St. Andreu. D’altra Banda, a la carretera N-II al quilòmetre 683 es va actuar en un bassal i una petita esllavissada.

Es manté activat el pla Procicat, en fase d’alerta, pel risc de vent fort a les comarques del litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona. Les ratxes poden superar els 90 quilòmetres per hora. La policia recomana no accedir a les rieres del municipi, i extremar les precaucions a les cases, davant l’alerta de fort vent.

Pel que fa a les pluges, que aquest dilluns han provocat problemes importants a la Costa Brava, avui seran protagonistes a les comarques del litoral central i del sud de Catalunya. Aquesta matinada, els bombers han hagut de fer 42 sortides. La majoria, a la regió metropolitana sud, sobretot al Baix Llobregat i al Barcelonès. Les actuacions s’han fet per inundació de baixos, acumulació d’aigua a la via, i per la caiguda de cables, arbres o branques. Des de l’inici del temporal, s’han atès 556 serveis relacionats amb els aiguats.

ÚLTIMES NOTÍCIES