IniciNoticiesEntitatsLa Peixera torna a escalfar motors per Sant Ponç

La Peixera torna a escalfar motors per Sant Ponç

L’entitat que promou arts escèniques de proximitat farcirà d’activitats l’11 de maig

La Peixera torna a escalfar motors per Sant Ponç després de celebrar el seu 25è aniversari i la Festa Major. L’entitat que promou arts escèniques de proximitat farcirà d’activitats l’11 de maig, amb un seguit de propostes que amenitzaran l’aplec.

Entre la missa i l’arrossada, organitzarà un vermut musical amb una sorpresa. També sumarà esforços amb l’Esplai el Garbell (amb qui ja ha compartit anteriors experiències) i junts faran una gimcana al porxo de l’ermita. Després de la tradicional sardana, es farà un concert a càrrec de The Black Kiss. Durant el dia, hi haurà servei de bar i música ambient amb DJ Cactus i DJ Closqueta, tot ubicat a la mateixa plaça. Cristina Agell és membre de La Peixera.

Cristina ajuntament

Agell emfatitza que poden contribuir a passar un bon Aplec de Sant Ponç i promoure la cultura al poble.

Cristina Sant Ponç festa

“Volem que Tordera tingui les inquietuds culturals resoltes en la major part del possible”

Des de La Peixera també agraeixen l’ajut econòmic extraordinari que tant l’Ajuntament com la Diputació de Barcelona van brindar per celebrar el seu quart de segle.

Cristina suport DIBA

Si voleu saber més detalls sobre l’actualitat de La Peixera podreu escoltar l’entrevista completa a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina. També està disponible en format vídeo al YouTube de l’emissora.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.