IniciNoticiesSalutL’ÀREA BÀSICA DE SALUT DE TORDERA COMENÇA LA CAMPANYA DE VACUNACIÓ CONTRA...

L’ÀREA BÀSICA DE SALUT DE TORDERA COMENÇA LA CAMPANYA DE VACUNACIÓ CONTRA LA GRIP.

L’area Bàsica de Salut de Tordera comença avui la campanya de vacunació contra la grip. El Departament de Salut distribuirà 1.420.000 dosis de vacunes per immunitzar els grups prioritaris (gent gran, malalts crònics i embarassades). Com a novetat, aquest any s’inclou el col.lectiu de persones amb obesitat mòrbida com a grup de risc. Després de l’enrenou que va provocar la grip A l’any passat, amb dues campanyes de vacunació paral·lela, enguany es recupera la normalitat, segons explica, el director general de Salut Pública, Antoni Plasència.

Els grups de risc són: individus amb alt risc de complicacions (persones de més de 60 anys i pacients amb patologies prèvies), treballadors que poden transmetre la grip a persones d’alt risc com metges o cuidadors i persones que realitzen serveis essencials per a la comunitat, com policies i bombers. El director del CAP de Tordera, Albert Alum aconsella que la gent del grup de risc es vacuni.

L’objectiu del Departament és mantenir una cobertura de vacunació superior al 70% en el cas de les persones de més de 65 anys i millorar la del col.lectiu d’entre 60 i 65, així com en les que tenen patologies de risc. El doctor Alum, explica algunes mesures que es poden adoptar per intentar no tenir la grip.

Totes les persones que vulguin vacunar-se contra la grip podran fer-ho demanant hora prèviament al telèfon de Sanitat Respon: 902.111.444.

ÚLTIMES NOTÍCIES