IniciNoticiesEntitatsEL RUSC QUEDA FINALISTA DELS PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010. AVUI ES CONEIXERAN...

EL RUSC QUEDA FINALISTA DELS PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010. AVUI ES CONEIXERAN ELS GUANYADORS DE LES DIFERENTS CATEGORIES.

La comunitat El Rusc coneixerà avui el resultat dels premis Blocs Catalunya 2010. Recordem que el col·lectiu va quedar entre els 10 finalistes en la categoria de blocs corporatius. Concretament van ocupar el cinquè lloc amb 746 vots. El monitor responsable del bloc, Jordi Marquès assegurava que estaven molt contents, pel fet de ser finalistes del concurs.

Ara el jurat ha valorat els blocs d’acord amb els criteris de disseny, estructura, contingut, periodicitat i interacció amb els lectors. Aquest divendres 1 d’octubre es donaran a conèixer els resultats. Jordi Marquès, explica que es pot trobar en el bloc del Rusc.

L’acte de lliurament de premis es celebrarà aquest vespre al parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme. La  jornada serà intensa, i inclourà la segona edició dels Premis Blocs Escolars, una trobada de blocaires d’arreu d’Europa i especialment de les “esferes catalanes” i un seguit de ponències sobre la literatura i l’edició digital amb representants d’escriptors, lectors, editors i llibreters.