IniciNoticiesSocietatLA VAGA GENERAL DEIXARÀ TORDERA SENSE TRANSPORT ESCOLAR. NOMÉS ALGUNS PROFESSORS DEL...

LA VAGA GENERAL DEIXARÀ TORDERA SENSE TRANSPORT ESCOLAR. NOMÉS ALGUNS PROFESSORS DEL CEIP LA ROUREDA I L’IES LLUÍS COMPANYS SECUNDARAN LA PROTESTA.

Les escoles de Tordera no secundaran de forma majoritària la vaga general. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro ha explicat que les úniques escoles on hi haurà mestres que secundaran la vaga seran el ceip La Roureda i l’IES Lluís Companys. Cayro explica quin seguiment de la vaga hi haurà a les escoles del municipi.

La regidora recorda que els centres públics i privats tindran uns serveis mínims obligatoris.

On si que afectarà la vaga serà en la mobilitat a Tordera. El transport escolar no funcionarà durant tot el dia. La vaga general afectarà demà el trànsit de trens de rodalies, on s’ha decretat serveis mínims. A Tordera només sortiran i arribaran set trens durant tot el dia. Direcció a Barcelona els trens sortiran a les 6:57 – 7:27 – 17:30 i 18:30, en sentit contrari de Barcelona a Tordera, només sortiran tres trens de la capital catalana a les 7:04 – 17:05 i 18:05. D’altra Banda, l’ajuntament de Tordera ha donat llibertat al funcionaris per anar a treballar, en aquest sentit, s’han decretat també serveis mínims en totes les dependencies municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES