IniciNoticiesSocietatUNS INDIVIDUS DEGOLLEN UNA VACA I SE N’ENDUEN DIFERENTS PARTS DEL COS...

UNS INDIVIDUS DEGOLLEN UNA VACA I SE N’ENDUEN DIFERENTS PARTS DEL COS DESPRÉS D’ENTRAR A LA FINCA DE CAN SERRA DELS MASANS.

La matinada de divendres a dissabte uns individus van entrar a la finca de Can Serra dels Masans de Tordera i van degollar una vaca de la granja. Un cop a dins, li van seccionar les parts que els van interessar i se les van endur. En concret, a l’animal li manquen almenys la part de les cuixes de davant i també, les parts posteriors de la carn.

L’amo de la granja de Can Serra se’n va adonar l’endemà al matí, quan va anar a veure el seu ramat i va veure que hi havia una vaca esquarterada al terra del tancat. La granja de Can Serra del Masans es troba a un quilòmetre i mig del nucli de Tordera i els individus, segons Joan Serra, haurien entrat a la matinada tot aprofitant “la calma que hi havia aquelles hores”.

El tancat on es troben les vaques es troba rere la granja i està delimitat per un fil que provoca descàrregues elèctriques en topar-hi però això no va ser suficient perquè no ataquessin aquest animal i l’acabessin matant per tallar-li les parts de carn que els interessaven, fins a desagnar-lo. Tot i aquest atac, Serra explica que no ha sentit a dir que n’hagin atacat en cap més granja de l’àrea de Tordera, tot i això ara es troben espantats que pugui tornar a passar.

El granger ha denunciat els fets al cos de la policia municipal de Tordera, que es va personar a l’àrea on es van produir els fets.